Bransen QR

Gaat niet, bestaat niet

Bransen Group is in het Westland en ver daarbuiten een technische dienstverlener van formaat, gespecialiseerd in tuinbouw- en elektrotechniek. Onder de namen Bransen Group Horti en Bransen Group Electra wordt gewerkt volgens het motto gaat niet, bestaat niet, wat gepaard gaat met een flinke dosis aanpassingsvermogen.

Vanuit de thuisbasis in Naaldwijk zet het team van vaste krachten dagelijks hun beste beentje voor om een lach op het gezicht van iedere opdrachtgever te toveren. Ook het uitgebreide netwerk van meer dan 25 zzp’ers en partners speelt een onmiskenbare rol in de realisatie van de unieke projecten. Benieuwd naar onze werkzaamheden?
Button naar projectpagina à Bekijk alle projecten

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bransen Group Horti is gespecialiseerd in tuinbouwtechniek. Als dynamische partner ontzorgen wij de tuinbouwsector in de realisatie van nieuwbouw- en renovatieprojecten en voeren we service en mogelijke reparaties uit.

Bransen Group Electra is gespecialiseerd in elektrotechniek. Als dynamische partner ontzorgen wij bedrijven en particulieren bij de realisatie van hun wensen op gebied van elektra en beveiliging.